Kommunikationsvirksomhed Nyhedsabonnementer fra foreningen

Nyhedsabonnementer fra foreningen

Nyhedsabonnementer fra foreningen
Alle medlemmer og øvrige interesserede tilbydes abonnement på en eller flere nyhedsmails. Tilmelding til abonnement foregår via hjemmesiden.
Også medlemsbladet Folkeskolen tilbyder forskellige abonnementsordninger, læs mere på Folkeskolens hjemmeside.

DLF i medierne
Hver uge gør foreningen status over de medieindslag som forretningsudvalget og de ansatte i sekretariatet har medvirket i. Du får således et hurtigt overblik over, hvor i medierne foreningen har givet sine holdninger til kende – oftest krydret med et kernecitat. DLF i medierne kan også ses på hjemmesiden.
Tilmelding via linket øverst på denne side.

Nyheder
Foreningen producerer løbende aktuelle nyheder fra uddannelsessektoren. Det kan fx være politiske kommentarer til den aktuelle debat og præsentation af nye foreningstiltag. Der er lejlighedsvis sammenfald mellem nyheder og pressemeddelelser.

Nyhederne kan ses på hjemmesidens forside, hvorfra du kan komme videre til et nyhedsarkiv.
Tilmelding via linket øverst på siden.

Pressemeddelelser
Foreningen udsender løbende pressemeddelelser, som forholder sig til den aktuelle uddannelsespolitiske situation. Det er en del af vores strategi for at fastholde en markant position i mediebilledet. Vi melder ud, når nye undersøgelser offentliggøres, ved markante skole/uddannelsespolitiske initiativer - og når vi i øvrigt har noget på hjerte.
Pressemeddelelserne, der alle kan ses på hjemmesiden, danner ofte baggrund for nyheder fra foreningen.
Tilmelding via linket øverst på siden.

DLFTV
Foreningens WEBTV sætter fokus på aktuelle begivenheder, der har betydning for de fleste undervisere. Derudover producerer vi indslag i forbindelse med vigtige foreningsbegivenheder (fx kongres, overenskomstforhandlinger og hovedstyrelsesvalg). Alle foreningens WEBTV-produktioner kan ses på hjemmesiden
Tilmelding via linket øverst på denne side.